Praktijk voor Bewustwording

rust en ruimte geven een ander perspectief

Mijn praktijk

Een Praktijk voor Bewustwording. Wat wordt daar gedaan?

Door aandacht te schenken aan uw vragen met betrekking tot uw fysieke, psychische en / of emotionele situatie, wil ik u behulpzaam zijn.

Vanuit vrije wil kunt u kiezen of mijn aanbod bij uw vragen aansluit. Het aanbod zal zich onder andere richten op het bewust worden van uw eigen grenzen, uw eigen innerlijke kracht en uw mogelijkheden. Met deze ervaring kunt u uw leven beïnvloeden en een andere wending geven.
U kunt van mij professionele ondersteuning verwachten. Op deze website leest u over de middelen die ik op mijn eigen unieke manier inzet en combineer. Alles is afgestemd op wat u op dat moment nodig heeft.

Waar vinden sessies plaats?

Sessies vinden in mijn praktijk plaats. In overleg, als er sprake is van immobiliteit, kan een sessie bij u thuis worden gegeven. Bij een huisbezoek worden naast de prijs voor een sessie ook reiskosten in rekening gebracht.

U kunt ook in groepsverband met Trager kennismaken. In overleg worden afspraken over invulling, aantal personen, de plaats en de prijs gemaakt. Indien nodig zal ik een Tragercollega vragen om samen met mij de avond in te vullen.

Tarieven

De prijs per sessie is € 60,- (duur sessie 1½ - 2 uur).

Als attentie voor uw verjaardag ontvangt u € 5,- korting op de eerstvolgende sessie.

Cadeaubonnen

Wilt u iemand anders laten kennismaken met uw positieve ervaringen, verras hem of haar dan met een cadeaubon voor een sessie in mijn praktijk.

Wie ben ik?

Ik ben Ankie Suilen en ben in 1957 geboren.
Naast mijn opleiding als maatschappelijk werker heb ik meerdere aanvullende opleidingen gevolgd waaronder regressiebegeleiding, reading, intuïtieve ontwikkeling, coaching en Trager. In combinatie met mijn levenservaring en ervaring in diverse werksettingen heb ik vele mogelijkheden om u te ondersteunen in uw proces. Mijn ervaring is dat reguliere en alternatieve hulpverlening elkaar aanvullen. Samenwerking met andere disciplines heeft voor alle betrokkenen een meerwaarde. Belangrijk is dat ik als professional mijn eigen grens, mijn eigen mogelijkheden en beperkingen ken en daarnaar handel. Voor onderzoek, diagnostiek en medicatie dient u altijd een professional op medisch gebied te raadplegen.

Ik nodig u van harte uit om contact met mij op te nemen.

Wkkgz:

NIBIG geregistreerd.

AVG:

Uw persoonlijke gegevens worden alleen voor mijn administratie gebruikt.

Nieuws

Toon Hermans Huis

 

Sinds 4 januari 2019 ben ik bij het Toon Hermans Huis te Maastricht aan het masseren.
Voor informatie en voor het maken van een afspraak kunt u bellen met: 043-3261000.
U kunt ook kijken op hun website: www.toonhermanshuismaastricht.nl.

 

Informatie over voeding en gezondheid:
Het lichaam ontzuren

Voor meer informatie verwijs ik u naar de volgende website: www.alka.nl.
U kunt mij hierover consulteren.